2024. február 29., csütörtök

AMERIKAI NÉPSZAVA: TRUMP MÁR MOST KINYÍR MINDENKIT ÉS BEVEZETI A DIKTATÚRÁT A REPUBLIKÁNUS PÁRTBAN

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: AMARIKAI NÉPSZAVA
2024.02.28.


...Amerika fasiszta diktátora csörtet, mint a vaddisznó, mindenkit eltapos, és készül a világ szétverésére, a III. világháborúra és/vagy az új amerikai polgárháborúra. Ezt csupán az amerikaiak józansága állíthatja meg, mert többen vannak ellene, mint vele, és ez az ő kárára tovább romolhat.

Az első érdekes összecsapás az lesz, amikor megpróbálja erővel visszaléptetni Nikki Haleyt. Ha Haley ellenáll, és élni kíván a jogával, azzal nagy szívességet tesz a hazájának, hogy Amerika szembesüljön azzal, amikor a megtestesült Sátán tombol. Amerikát Trump nem tudja olyan könnyen maga alá gyűrni, mint Orbán Magyarországot.

Maffiózó, köztörvényes bűnöző, akit addig még több más ügyben is elítélhet az amerikai jogállam. Legnagyobb támogatói a szélsőjobboldal mellett az evangelical neoprotestáns keresztények, akik az Antikrisztus előképét imádják benne és készen állnak az Antikrisztus fogadására.

Az Antikrisztus egy hülye, hogy nem lép azonnal színre, hacsak nem maga Trump az. De ennél még az Antikrisztusról is jobb véleményünk van. Mi sem természetesebb, hogy az a keresztények az erkölcsök nevében az immorális szörnyeteg Trump mellett állnak, s a Sátán legnagyobb támogatói. Ez maga a világ. Ezt mondja a Biblia is, hogy ez lesz.

Shakespeare nevet a sírjában. A Biblia nélkül is látta, amit a keresztények Bibliával sem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.