2024. március 13., szerda

ORBÁN ESETE VELÜNK AVAGY KITERÍTENEK

ÖRÜLÜNK, VINCENT?
Szerző: jotunder
2024.03.11.


A nyugati sajtó főhíre az, hogy Orbán elmondta, Trump megígérte neki, hogy egy fillért se fog adni Ukrajnának, és amikor világossá válik, hogy Ukrajna nem áll meg a lábán, vége lesz a háborúnak.

Így néz ki ez a BBC-n:

“He will not give a penny in the Ukraine-Russia war. That is why the war will end,” the conservative premier said after meeting Mr Trump in Florida.

“If the Americans don’t give money and weapons, along with the Europeans, then the war is over. And if the Americans don’t give money, the Europeans alone are unable to finance this war. And then the war is over.”

Tehát ha elvesszük az összes pénzt Ukrajnától, miközben Oroszország önti a pénzt a fegyverekbe, akkor a háborúnak vége lesz. Ez valószínűleg igaz. Hát más is igaz, persze…

OFF Kedves Magyar Péter, elmondom, hogy mikor kezdem elhinni, hogy több vagy, mint Varga Judy ex-férje, akit kitúrtak a havi három millából. Fegyvert Ukrajnának ! -ezt a mondatot kellene kimondanod március 15-én, amikor többek között azt a fiatalembert ünnepeljük, akit az oroszok megöltek 1849 nyarán.

Egyébként szovjet csapatok szabadították fel azt a lágert, ahová Bayer nagyapja, Sulyok apja és a többi “filoszemita”, akikre olyan büszke a magyar nemzeti uralkodó osztály, apámat és nagyanyámat küldték. És ezek a szovjet katonák a náci kollaboráns Bandera ellen is harcoltak, akit aztán egy szovjet kém mérgezett meg Nyugat-Németországban, és akinek ma Lvovban hatalmas szobra van. A világ sohasem árult zsákbamacskát, már régen tudjuk róla, hogy nem tökéletes, és erre most Big JC is rábólint, aki tudja mit jelent tökéletesnek lenni (a vaníliáskarika-ügyet most nem hoznám fel).

Aki ma nem az ukránok oldalán áll, az a gyilkos orosz diktátor oldalán áll, aki a mártír Navalnij emlékét mocskolja, az a gyilkos orosz diktátor oldalán áll, a magyarok jelentős része a gyilkos orosz diktátor oldalán áll, ebben az országban 1957. május elseje soha nem ér véget. De a tisztesség mindig opció, kedves Olvasó. 1943-ban voltak tisztességes németek Németországban, pedig az nem volt könnyű. Ez most sokkal, de sokkal könnyebb. Úgyhogy, megvan a programunk az elkövetkező pár évre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.