2024. május 7., kedd

MI VAN MAGYAR PÉTER SZÉDÍTŐ KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁSI ÉS FACEBOOKOS STATISZTIKÁI MÖGÖTT?

PARTIZÁN
Szerző: PARTIZÁN
2024.05.07.



Többezres, egyes becslések szerint több mint tízezres tüntetést tartott vasárnap Magyar Péter, méghozzá az oroszlánbarlangban, a szuperfideszes Debrecenben. Következik-e ebből bármi a Tisza Párt választási esélyeire vonatkozóan, egyáltalán: hogyan lehet rendet vágni a kaotikus közvélemány-kutatási adatokban? Erről politikai elemző, kutató vendégeinket, Böcskei Balázst, az Idea intézet stratégiai igazgatóját, Mráz Ágoston Sámuelt, a Nézőpont Intézet vezetőjét és Róna Dánielt, a 21 Kutatóközpont igazgatóját kérdezzük. Hanula Zsolt újságírótól, a Telex Lájkbajnokság szerkesztőjétől arra várjuk a választ, mitől ügyesebb közösségimédiás Magyar Péter, mint az FC Barcelona. 

Zárásként pedig Borbás Barnával arról a Válasz Online-on megjelent cikkéről is beszélünk, amely feltárja, hogy milyen állami pozíciót töltött be egészen a mai napig a Mi Hazánk de-facto EP-listavezetője, Borvendég Zsuzsanna – cikkét itt találjátok: https://www.valaszonline.hu/2024/05/0... 

Korrekció: az Egységben Magyarországért az adásban megjelenő grafikával és elhangzottakkal szemben nem 2024-ben vagy 2022-ben, hanem 2021 októberében állt 47%-on a Medián biztos szavazó pártválasztók között végzett felmérésében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.