2024. június 4., kedd

POFÁTLANUL SOKAT KERESNEK A NER HASZONÉLVEZŐI

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2024.06.04.


Egyre többen lopnak a boltokból, derült ki az ATV néhány nappal ezelőtti híradójából. Nem a magyarok erkölcse romlott meg ennyire, mert bár vannak, akik brahiból, vagy haszonszerzésből akarnak fizetés nélkül távozni az üzletekből, sokan azért lopnak kiflit, zsömlét, mert éhesek. Vannak azonban jó hírek is: Orbán Ráhel a békemeneten egy 16 milliós táskával várta édesapját a Nagyréten felállított színpad mögött, Rogán Antal pedig feleségével egy éjszakénként 3 és félmillió forintba kerülő elnöki lakosztályban pihente ki a londoni BL-döntő fáradalmait. Még Szijjártó Péter nejének is jutott a jóból: ő az elmúlt években mintegy 1,6 milliárd forintot vett ki a jószerével ismeretlen, honlappal és elérhetőséggel nem rendelkező cégéből.


Az élelmiszerek inflációja a bolti lopások számára is hatással volt, sokan nem vásárolni mennek be a boltba, hanem azért, hogy elrágcsáljanak egy kiflit, vagy fizetés nélkül vigyenek haza egy darab sajtot, májkrémet. Akad olyan boltos Magyarországon, aki a szegényeknek ingyen ad szendvicset, mert még így is jobban jár, mintha azok lopni kényszerülnének.

Öröm az ürömben, hogy nem mindenkinek olyan sanyarú a sorsa, hogy boltban kelljen lopnia. Orbán Viktor legidősebb lánya, Orbán Ráhel, aki a színpad mögött lepte meg jelenlétével az ott beszédet mondó édesapját, Orbán Viktort, szavahihető szemtanúk szerint egy mintegy 16 millió forintos táskát lóbált a karján. Ez a magyar fizetésből csak hosszú évek alatt összespórolható darab egyébként egy Hermès Kelly márkájú műtárgy volt, amely annyira különleges, hogy nem is lehet csak úgy „az utcáról” megvásárolni, a cég a terméket csak hűséges törzsvásárlóinak ajánlja fel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.