2015. december 20., vasárnap

21 MAGYAR BLOGGER SZUPER DIY ÖTLETEI!

PANDARTE BLOG
Szerző: PandArte
2015.12.20


Nagyon szuper felkérést kaptam idén nyáron, 20 blogger társammal együtt! Megmutathattuk a kedvenc DIY ötletünket egy Magyarországon egyedülálló könyvben, aminek a mottója az, hogy " Te is meg tudod csinálni " !  Ebben a könyvben arra bátorítunk Titeket, hogy ragadjatok ecsetet, ollót, kalapácsot vagy fúrót, és hozzatok létre valami saját, egyedi dolgot.:)

 Az ötlet gazdái
" Az egyik legjobb dolognak tartom az együttműködéseket. Hasonló témában tevékenykedők szálai egyszercsak összetalálkoznak és közösen létrehoznak valami jót! Mert ez történt. A Boook kiadónak két éve írt levelünkre pozitív visszajelzést kaptunk, mely szerint nyitottak arra a könyvötletre, amivel megkerestük őket: DIY bloggerek/alkotók csináld magad ötleteinek leírása sok-sok képpel, egy könyvben. " - meséli Neuvirth Judit, aki férjével Födő Gáborral közösen vezeti Vintage Bazaar műhelyüket.
 
Munkatársak
A sokszínű, vegyes csapatot B. Tier Noémi, a Kedvenc Otthon blog írója koordinálta nagyon jó érzékkel, aki a könyv szerkesztője és stylistja is lett. Tóth Milán pedig gyönyörűen fotózta be a könyvet elejétől a végéig. Földi Hajnal erős esztétikai érzékkel a könyv látványát tette nagyon szerethetővé.
 
21 blogger
21 kreatív ötlet, 21 személyes értelmezés és 21 blog, melyek írói nap mint nap inspirálják követőiket az otthonszépítés és a dekoráció területén. Egy izgalmas könyv, amely kézen fogja és végigvezeti az olvasót az alkotás folyamatán. A tutorialokkal, tippekkel, hasznos információkkal összeállított tartalom azoknak szól, akik nem a szokványos megoldások hívei, és akiknek az alkotás feltöltődést, játékos kalandot, örömteli kihívást jelent.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.