2015. december 25., péntek

A BREZSNYEVI PANGÁS ÉS HANYATLÁS SZÁMAI, A LIBERÁLISOK RÁGALMAI A SZOVJET MÚLTRÓL (RÉSZLETEK)

TRANSFORM!
Szerző: kprf.ru
2015.12.25.



Brezsnyev – ez a szó minden minősített liberálist ingerel. E név hallatán rögtön nyüzsögni kezd, hazudik, „pangásról” és „hanyatlásról” fecseg. Ha számok szorítják meg a viharos és kétségbevonhatatlan gazdasági növekedésről, azonnal átmegy a demokrácia és az emberi jogok témájára. Ha itt is számokba ütközik arról, hogy a mai Oroszországban a politikai „szélsőséges” cikkelyek alapján több elítélt van, mint szovjetellenes elítélt volt Leonyid Iljics alatt, átugrik a „társadalmi élet pangására” vagy még valahová. Nos, lássuk kicsit a „pangást”...
A Haza történelmének klasszikus „demokratikus” forrása a nem ismeretlen «Просвещение» (Felvilágosodás) internetes iskola. Hazudni úgy, ahogyan ott hazudnak, pimaszul és mosolyogva, csak kevesen mernek.
„Az 1960-as évek második felében – az 1970-es évek elején…a mezőgazdaság és a társadalmi élet a hanyatlás szakaszába lépett.”
A „hanyatlás” szó alatt nyilván a következőket értik: gabonából az Orosz Federációban betakarítottak 1950-ben 46,8 millió tonnát, 1960-ban 72,6 millió tonnát, 1970-ben pedig 107,4 millió tonnát. Ha tehát a számokat nézzük, a hanyatlás a termés növekedése volt tíz év alatt a másfélszeresére, húsz év alatt több mint a kétszeresére (2,3). 1978 – jegyezzék meg azt a dátumot – rekordév volt, a termés Oroszországban minden idők legnagyobbja volt, 127,4 millió tonna, amelyet azóta sem haladtak túl. Hogyan járt együtt a „mezőgazdaság hanyatlása” minden idők rekordtermésével, ezt az iskolások nem tudják, mert a rekordtermésről nekik egy szót sem szóltak. Rekord nem volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.