2015. december 10., csütörtök

ÉBRESZTŐ ELLENZÉK! EZZEL A 6 GECIVEL MEG LEHETNE BUKTATNI A KORMÁNYT!

NYUGATI FÉNY BLOG
Szerző: Első Kézből
2015.12.10.



A teremfocista külügyminiszterünk félmilliós öltönyöket hajigál a giccspalotája elé, Orbán munkanélküli főtanácsadója ibizai drogtanyán dorbézol, Mészáros Lőrinc naponta 20 nokiás dobozt vág zsebre a közösből, Andy Vajna a páros heteken tévécsatornát vesz a Fidesznek, a páratlanokon gyémántboltot a szeretőjének. Orbán Rasi férje 29 éves korára közpénzből lett milliárdos, Lázár Jánoséknál már a kisfiú nevére is budai luxuslakások vannak íratva. A belvárosi Rogán-maffia csontra lerabolta az önkormányzati ingatlanvagyont, a NASA szakemberei már a magyar nagykövetségen érdeklődnek Orbán Viktor arcbőrének anyaga iránt. Vezető fideszes politikushoz tisztességes embernek egyetlen kérdése lehet: Miért is van még maga szabadlábon?

Erre a 6-7 pofára kell rászállni, az ő ügyeikről kell minden pillanatban beszélni, amikor mikrofont tolnak az orrunk alá. Őket kell az ormótlan rongyrázásukkal premier plánban kiplakátolni minden településen. Képaláírás: Ezek miatt nem beszél veled a keresztanyád évek óta. Ezek miatt tart hazaárulónak a nagybácsid. Megérte?

Vagy: Fideszes aktivisták! Ezért fagyoskodtok az aluljárókban, ezért győzköditek a szerencsétlen embereket?

Vagy: Fideszes sztárok! Ezt akartátok? Ezért agitáltatok extázisban a Fidesz mellett? Ezért csináltatok komplett hülyét magatokból? Minket még egyszer nem vertek át!

Ennyi a feladat: körberöhögni, nevetségessé tenni, számon kérni, és minden Fidesz-agitátor rokon, ismerős, aktivista orrát századszor is beleverni Rogánba, Lázárba, Mészárosba, Habonyba, Andy Vajnába. Erre kampányolsz, öcsém, hogy ezt folytassátok? Hát hülye vagy te? Kezitcsókolom néni! A Lázár-gyerek hatodik villájára tetszik gyűjteni? Vagy mi az Úristennek tetszik itt fagyoskodni a Fidesz-pult mögött?

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.