2015. december 11., péntek

IGAZSÁGOT HABONY ÁRPÁDNAK!

SZTÁRKLIKK - CZEGLÉDI ZOLTÁN
Szerző: Czeglédi Zoltán
2015.12.11.



Fontos idejekorán cáfolni a megalapozatlan találgatásokat és a makulátlan erkölcsű fideszeseket érő támadásokat.
Körbeszaladt az interneten egy felvétel, ahol Ibizán, egy, prostituáltakkal és drogokkal állítólag bőven ellátott szórakozóhelyen szórakozik Habony Árpád magánember, orrát szívogatva. 

Először az a rosszindulatú, minden alapot nélkülöző ötlet jutott eszembe, hogy ha lenne humorérzéke valamelyik ellenzéki pártnak, akkor most kérdezné meg Rogán Antalt, hogy mikor jön már a gyerekekre, újságírókra és politikusokra tervezett, kötelező drogtesztelés, és érvényes lesz-e majd esetleg Habony Árpádra is? Hiszen Habony valószínűleg mégiscsak fontosabb szereplője a magyar kormányzati munkának, mint mondjuk a Tompai Élet című (egyebekben igen színvonalas) helyi havilapunk főszerkesztője - az eredeti tervek alapján mégiscsak utóbbit szűrné Rogán Antal és Kocsis Máté.

Aztán viszont arra jutottam, hogy hiszek Havasi Bertalannak! Semmi közünk semmihez. Mert például nem csak azért szívogathatja valaki az orrát, mert előtte kokaint szippantott fel vele, hanem azért is, mert allergiás, teszem azt, az akácfának erre a szállongó, fehér pamacsszerű izéjére. Mit tudja azt a bevándorlás- és melegházasság-párti 444, hogy milyen a növényzet Ibizán! Szögezzük le: ha akár az összes újgazdag, ízléstelen, kétes moralitású bunkó abban a procc ibizai buliban a kokain miatt sziporog,  akkor sem állíthatjuk, hogy a tőlük teljesen különböző Habony Árpád is drogozott.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.