2015. december 15., kedd

JÖN, JÖN, JÖN: FIZETŐS MATEKSZAKKÖR, NA, UGYE!

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2015.12.15.


Most világíts azzal a rohadt mobillal!

„Kikerült a kormány oldalára a közoktatási törvény módosítási tervezete. Eszerint a jövőben fizetni kellene a tanulmányi és szakmai versenyekért, a szakkörökért, a diáknapokért, az énekkari foglalkozásért, más művészeti tevékenységért, az iskolai sportkörökért, de még a házibajnokságért is. A jövőben nem lenne térítésmentes az első szakképesítésre való felkészülés, ennek keretében a gyakorlati képzéshez biztosított munkaruha, egyéni védőfelszerelés és tisztálkodási eszköz, a szintvizsga, a különbözeti vizsga, a javítóvizsga, a szakmai alkalmassági vizsga, a pályaalkalmassági vizsgálat, valamint az első szakmai vizsga a tanulói jogviszony ideje alatt. Eltörölnék az ingyenességet a gyógypedagógiai tanácsadásban, a korai fejlesztésért és gondozásért, a fejlesztő nevelésért, a fejlesztő felkészítésért és a fejlesztő iskolai oktatásért is fizetni kellene.”
(hvg.hu)...

Nem minden gyereknek van otthon számítógépe, de minden gyerek jár iskolába – egyelőre még. Tisztelt szülő! Aki, ha a jövőben nem leszel képes megfizetni, hogy a gyereked rajzszakkörre járjon, akkor ordíts! Tisztelt szülő! Ha nem futja énekkarra, matekszakkörre, mindenféle szakkörre, ha nem tudsz munkaruhát venni a kölöknek, ha nem tudod elküldeni vizsgálatra, hogy melós lehessen belőle, ha ökör a kölköd és megbukik, de nem tudod megfizetni a pótvizsgáját és tizenhat éves korában közmunkásnak kell állnia, ha úgy látod, hogy elevenen fal föl a rendszer, amelyre trombitaszóra szavaztál, akkor ébredj már föl abból a rohadt kómából, amelyet wizard of orban bocsátott reád.
Már nem is magadért, a te életed gyógyíthatatlanul és menthetetlenül szétrohadt. A fattyadért, akit most óhajtanak eladni rabszolgának. Vedd elő azt az elcseszett mobilt, és menj a hídra világítani. És ha maradt benned valami szikra, üvöltsél, hogy fáj:

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.