2015. december 20., vasárnap

MOST NEM AZÉRT, DE MEGOLDOTTAM AZ EGÉSZSÉGÜGY HELYZETÉT

LOBSTERIZMUS BLOG
Szerző: Lobster
2015.12.20.


Hogyan vegyük rá a Pártot, hogy hagyjon pénzt az egészségügynek és az oktatásnak?

Mi az, amiért hajlandó áldozni rájuk a közpénzből - amikor ki is lophatná?

Hát egy ordas nagy parasztság!

Ha az ápolók és tanárok mondanak valami vállalhatatlant - akkor a király dafke megvédi a véleményszabadságukat, Ákos-style.

Például:
    Az ápolók kiállnak, hogy aki beteg, annyit is ér, és aki az egészségügy költségén akar gyógyulni, az mind élősködő. Különben is gyanúsan sok köztük a nő, szóval a vak is látja, hogy csak hisztiznek. Az unokaszülés fáj, de ők erre születtek, szóval megérdemlik.
  • A tanárok pedig közleményt adnak ki, hogy nem hajlandók többé cigány gyerekeket tanítani, mert a cigányoknak nem dolga, hogy egyenlők legyenek, csak hogy tartozzanak valakihez. A cigányság problémáját az oldaná meg, ha mind tartoznának valakihez, aztán majd az eldönti, mit kezdjen velük.
Ha a ordasparaszt-közleményüket a nemzetközi sajtónak is eljuttatják, azok biztos, hogy ezért "megtámadják Magyarországot", akkor pedig a kormány és holdudvara mindent félrerúgva, akár (állampolgároknak és cégeknek okozott) veszteségeket is bevállalva, dafke teletömi majd őket pénzzel. Még akár decemberi fizetésről is szó lehet.

Ha mindezt a legközelebbi Fidesz korrupciós botrány idejére időzítik, akkor még egy trafikot is kapnak.

De ha jobban belegondolunk, ezt már mások is csinálják...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.