2015. december 14., hétfő

ŐRÜLT FÉRFIAK KETRECE - SCHILLING ÁRPÁD A FIDESZ KONGRESSZUSÁRÓL

MAGYAR TERMÉK BLOG-MAGYAR NARANCS
Szerző: Schilling Árpád
2015.12.14.




Egy rakás kulturálatlan és erőszakos férfi összegyűlt, és egyetértettek abban, hogy az ostobaság, a gyávaság és a lustaság tiszteletreméltó.

Ott állt Tarlós István, és arról beszélt, hogy az alkotmány és a rezsicsökkentés sikeres termékek. Magyarországnak 2010-óta nincsen alkotmánya, István! A rezsicsökkentés meg átverés, hiszen ha hozott is némi hasznot a felhasználóknak, a megszámlálhatatlan egyéb adótehernek köszönhetően, elvesztettük a vámon, amit nyertünk a réven. Tarlós, a káoszkapitány, akinek semmi elképzelése nincs Budapest jövőjével kapcsolatban, akinek minden hatalmát kiszervezte a kerületeknek az a párt, amely előtt nem győz hajbókolni, szóval ez a Tarlós gyenge ember, amikor a várost kellene vezetni, és kizárólag akkor erős, amikor buzizhat. Tarlós leginkább azzal tartja fenn az érdeklődést maga iránt, hogy hol a baloldalra, hol a jobboldalra mutogat, amikor éppen sikerül nem megoldania valamit. Tarlós István Budapest szégyene, amennyiben egyetlen nyelven sem beszél a magyaron kívül, nem is jelenik meg nemzetközi szinten, senki sem ismeri Európában, miközben az egyik legszebb és legérdekesebb történelmi főváros van a gondjaira bízva.
Ott állt Kövér László, és gyökértelen hordáknak nevezte azokat az embereket, akiknek szétlőtték a házát, akiknek megölték a családtagjait, akik elveszíttették egzisztenciájukat, és akik folytonos életveszélyben menekülnek a hazájukból. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.