2015. december 20., vasárnap

ÖSSZEVEREKEDETT A FIDESZ, AZ MSZP ÉS AZ LMP, HOGY NEKÜNK JÓ LEGYEN

GÉPNARANCS BLOG
Szerző:
2015.12.20.


De nagyon jó nekünk! Három párt értünk pofozkodik. Mi, keményen dolgozó kisemberek lebegünk honanyáink és honatyáink értelemtől csillámló tekintete előtt, értünk és miattunk feszülnek egymásnak a szellemi óriások.

Meg is vagyok én hatva piszkosul és mint érintett, de soha meg nem kérdezett kisember szeretnék halkan beleordítani a vitába. Mivel én egyetlen fillér közpénzt nem kaptam, ezzel szemben igen sokat befizettem már, valamint a fizetésem sem a közös kasszából jön, teljesen ingyenesen fejtem ki a véleményemet, adok tanácsot.

Miről is van szó?

Kezdődött azzal, hogy az MSZP elnöke – Tóbiás József (havi fizetése bruttó 1 296 321 Ft) Nagykanizsán azt találta mondani: úgy lehet megállítani az elvándorlást, hogy emeljük a fizetéseket. Mert szerinte az alacsony bérek miatt menekülnek az orvosok, szakápolók, boldog-boldogtalan.

Ezt követte húsz perccel az LMP társelnök-frakcióvezetője – Schiffer András (havi fizetése bruttó 1 296 321 Ft) és Szél Bernadett (havi fizetése bruttó 997 170 Ft) Budakeszin tartott sajtótájékoztatója. A tájékoztatón elhangzott: nagyon sok fiatalnak külföldön kell szerencsét próbálnia. “Ha valaki nem összeszerelő üzemben akarja leélni az életét, akkor a kivándorlás és a közmunka között választhat.”
Szél Bernadett azt mondta: 2015 vesztesei a dolgozó emberek voltak, az adózók fele a létminimum alatt keres, a háztartások több mint harmada a létminimum alatti jövedelemből él.

A Fidesz gyorsreagálású titkársága már küldte is az MTI-nek az előre betárazott választ: A Fidesz szerint a szocialisták csökkentették kormányzásuk alatt a fizetéseket, míg a Fidesz béremelési programokat indított több ágazat dolgozóinak is.

Na kérem! Nekem is van erről véleményem és el is mondom. Tekintettel a közelgő szeretet ünnepére, valamint arra a tényre, hogy rendkívüli módon jófej vagyok, ingyen teszem.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.