2015. december 28., hétfő

OV A DEGENERÁLTAK VEZÉRE - A VERZÁL TITKA

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2015.12.28.


Mottó: „De jó a kedvem, ha kifolyik a nedvem.”
(AE Bizottság)

A félreértések elkerülése végett ez nem szexista megállapítás. Csak úgy jelzem, mielőtt az egész magyar nemzetmentő hevület mennyboltként szakadna rám, és elkoboznák a kotonomat. Mindez a szöveg a mottóbéli zenekar Jégkrémbalett névre hallgató örökbecsű albumának borítóján olvasható egy hóttfekete koporsó mellett, s mint ilyen, hű tükre a kornak, amelyben született. 1984-et írtunk akkor, és nem kell áthallani semmit sem, a véletlen műve volt csupán.

OV ekkor alighogy leszerelt a katonaságtól, és ebben a nedvkifolyatós időben épp kollégistázott, hogy megalapozza a mai haveri kör láncolatát. Nem sokkal később, amikor többek által is hasonlatos módon ábrázoltatott az akkori magyar valóság, azaz el lett hajtva az anyukájába, a mi hősünk épp Budapesten dolgozott a Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Minisztérium Vezetőképző Intézetében. Itt Váncsa Jenő volt a főnöke, aki 1954-től a Magyar Dolgozók Pártja, majd a Magyar Szocialista Munkáspárt tagja, 1985. március 28-án pedig az MSZMP Központi Bizottság tagjává választották meg.

Csak úgy, miheztartás végett mesélem el ezt. Hogy miből születnek az istenek máma minálunk. Az ilyenekből, mint ő. Az olyanokat meg, akik másképp is el tudják képzelni ezt az elcseszett világot, mint aki a minisztérium sűrű falai közt érlelte magát, ily módon üdvözlik szolgái:

„Minden igaz Fideszes Magyar csoporttársamnak békés, szeretettel és örömmel teli karácsonyt kívánok! Velünk van a Jóisten szeretete, ez amit a metéltek, meg az áruló liberálbolsevikok soha nem fognak megérteni. Ezért gyűlölnek annyira minket. De mi kitartunk minden körülmények között Orbán Viktor mellet, Ő az Igaz Magyarság egyetlen Reménye. Imádkozzunk Érte és Drága Családjáért, kapjanak sok erőt a nemes harchoz!!”

ITT OLVASHATÓ

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.