2015. december 10., csütörtök

TARTÓSÍTOTT FIATALSÁG

MAGYARNARANCS KOMPLETT
Szerző: Karafiáth Orsolya
2015.12.10.





Mit mond el rólunk a frizuránk? Hány történetünket tudjuk kapcsolni hozzá? Fajgerné Dudás Andreával a legújabb sorozata kapcsán ezt gondoltuk végig.


Fajgernéval évek óta szívesen gondolkodunk, akciózunk együtt. Mindketten a testre fókuszálunk ugyanis, csak a kifejezőeszközeink mások. A tartósított fiatalság című sorozata nagyon szimplán a levágott hajának története. És persze sokkal több annál. Az alábbi szöveget direkt a sorozathoz szerkesztettük.

Fajgerné:
A hajamban liliomok vannak, sárgulnak, hervadnak, kiszáradnak és fonnyadnak. Férjhez mentem. A hajam a vállamig ér, növesztettem, hogy Marie Antoinetthez hasonló hajkoronám legyen, de még mindig nagyon rövid. Mindennap rózsát tűzök a hajamba, ez feldobja a frizurámat. Nem szeretek fésülködni, hajat szárítani, beszárítani. Mindig elalszom, és a hajam áll, ahogy áll. A rózsák feldobják, mert elvonják a figyelmet. A fésülködésről mindig Marina Abramovic jut eszembe, ahogy fésülködik, szinte már tépi a haját a hajkefével, fésűvel. Egy nőnek mindig csodaszépnek kell lennie. De mi a szép?
ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.