2015. december 8., kedd

TÉNYLEG EGYMÁST MAJMOLJA A TV2 ÉS AZ RTL KLUB?

COMMENT:COM BLOG
Szerző: SIXX

A tévében/filmben/irodalomban már mindent megírtak/leforgattak/megalkottak, áll a mondásban, és akkor ott van még a nincs új a nap alatt is, csak hogy jobban érezzék magukat a tévék kreatív producerei. Ez a mi kis magyar valóságunkra levezetve kb. annyit takar, hogy nem tud úgy egy formátumot előrántani az egyik tévé, hogy a másik ne tudjon egy megszólalásig olyannal tromfolni rá. A kérdés persze jogos: miért kell pontosan ugyanolyan, vagy megszólalásig hasonló műsort bevetni a két tévén akkor, amikor annyiféle formátum létezik, mint égen a csillag?
A válasz nem is annyira egyszerű, de alapvetően annyi, hogy ha van valami, amit néznek az egyik tévén, akkor azt a másikon is fogják, és ha a nemzetközi (a magyar piac esetében főleg a német) trendek azt igazolják, hogy éppen a homokozóban játszódó gyerekrealityvel lehet pénzt keresni, akkor azt itthon is be kell próbálni. 

1 megjegyzés:

  1. Ez az úgymond szórakoztató variációkra olykor valóban fennáll, de bezzeg a TV2 az RTL Klub és az RTL II szókimondó, tényfeltáró, leleplező riportjait bezzeg nemhogy nem majmolja, de kritika helyett inkább a hatalom kedvében igyekszik járni minden módon. Ha meg Andy Vajna birtokon belül kerül, akkor fog csak igazán elszabadulni a giccs + a hatalomhoz dörgölődzés!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.