2015. december 19., szombat

ÜZENET A FIDESZ MEGMONDÓ BARMAINAK

GÉPNARANCS - BANÁNKÖZTÁRSASÁG
Szerző: András
2015.12.19.

Miattatok nem születik meg a gyerek, mert elloptatok tőle mindent!

Nagyon, de nagyon tele van már a hócipője a keményen dolgozó kisembernek a kormány családpolitikájával. Annak meg a legújabb fejleményeitől egyenesen kinyílt a bicska a zsebében.
Tiffán Zsolt. Anyád lehet apádnak volt az asszonya, és te kötelességből születtél, ami a jelen nyilatkozataid alapján elég nagy kár volt. Ne tartsd magad embernek, hiszen szánalmas Fidesz bérenc vagy ez meg is látszik a felfogásodból. Ne oktasd ki azt, aki hónapról hónapra él, inkább idd a borod fulladásig, ha már annyit loptál érte attól, aki miattad nem tud most gyermeket vállalni, mert annyi törvényt szavaztál meg ellene.
Rogán Antal. Menj haza, és nézd meg a házad mennyit tágult a belvárosi ingatlan eladások után. A garázsba is nézz be, ott van a letelepedési kötvények eladásából neked járó rész. Érdemtelenül lettél miniszter a józan ésszel szemben, de neked most már alaptörvény szakértőnek is muszáj lenned, csak mert a gazdádnak Ákos a haverja, te meg fényesre nyalod a seggét ezért akár mindkettőnek. Na akkor ha a szólásszabadságot akarod értelmezni, magyarázd már el a kis családodnak a saját lábon állást apuka szerint, de a többitől menj nagyon messze, mert az ottani apák, nagyapák a szart is kiverik belőled, de csak azért, mert már nagyon utálnak azzal együtt amit képviselsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.