2015. december 15., kedd

VÉGRE, BÁSTYA ELVTÁRSAT MEG AKARJÁK ÖLNI!

MHE BLOG
Szerző: MHE
2015.12.15.


Még mindig emlékezhetünk a TEK novemberi akciójára, amelynek során elfogtak hat személyt, akiknél fegyvereket és lőszert találtak. A hat személy két külön csoportba tartozott. Az egyik csoportról, a négyfős társaságról kiderült, hogy valójában csak a második világháborúért rajongó fiatalok, és ezért gyűjtöttek fegyvereket. Most a másik két személyről lesz szó.

A Népszabadság információi szerint a rendőrség több fontos bizonyítékot foglalt le, amelyek megerősítik azt a gyanút, hogy ez a két személy meg akarta ölni Orbán Viktor miniszterelnököt. Ez elég komoly dolognak hangzik, azonban mint mindig, megint előjönnek a furcsaságok.
Kezdjük az elkövetőkkel: M. Péter (62) és R. Gyula (60). Igen, egy 60 és egy 62 éves férfi akart merényletet elkövetni. Igazából a két gyanúsított elképzeléseivel van gondom. Tényleg azt gondolták, hogy majd ők ketten - ráadásul már nem is fiatalok - arra tudják kényszeríteni ezt a kormányt, hogy adja át a hatalmat? Tényleg azt gondolták, hogy majd merényletet tudnak elkövetni a miniszterelnök ellen?
A másik problémám pedig az a szervezet, amelynek tagjai voltak: Magyar Nemzeti Hadsereg. Őket most komolyan kellene vennem? Sajnos nem tudom, ismerve a magyarországi "terroristákat" és szélsőségeseket. Ezeket a csoportokat a Betyársereg nyári akciója nagyon jól jellemzi: a fejükbe vesznek valamit, elkezdenek szervezkedni, majd az egész kudarcba fullad, mert annyira bénák, hogy valahol valamit biztosan elszúrnak. És jelen esetben is ez a helyzet: ez a két szerencsétlen telefonon beszélt meg olyan dolgokat, amelyeket nem kellett volna. A telefonokat pedig természetesen lehallgatta a rendőrség...
Ezek a csoportok csak arra valók, hogy nyugdíjasokat ijesztgessenek, vagy maximum arra, hogy felgyújtsanak egy boltot. Ezek a csoportok ennyit érnek...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.