2016. január 9., szombat

A HOSSZÚ SZTORI

MENEKÜLTTÁBOR BLOG
Szerző: Mr. Falafel
2016.01.09.


...Most arról néhány szót, ami a második sajtótájékoztatón (nem) történt.

Ez a Gyárfás tényleg egy arrogáns gyökér! Odaküldi a vén hülyét, de minek! Előre borítékolható volt az eredmény. A sajtótájékoztató nem bratyizás, de még csak nem is szakmai megbeszélés. Katinka szóvivője világosan elmondta, nem a sajtótájékoztató után, kamerák kereszttüzében akarják megvitatni Kissel és társaival, hogy mit hogyan kellene tenni. Mi ebben az érthetetlen? Bármit mondott volna ott Katinka Kissnek, a média szenzációt farag belőle, kiforgatja a valóságot, ezt nem akarták. A sajtótájékoztató addig tart, amíg az azt összehívó be nem fejezi a mondandóját. Ezt követően nincs helye további „gyere már félre, oszt beszéljük meg!” hakniknak. Kiss Lászlót Gyárfás beáldozta. A szolgának meg bele kell férnie némi megaláztatásnak. Értjük? Nem Katinka alázta meg, hanem Gyárfás. Katinka az ilyenkor általános protokoll szerint járt el. A szakmai megbeszélés máskor és máshol lesz. Ennyi!

S akkor jön 90 szolga, hogy Shane Tusup kérjen bocsánatot? Miért? – Mert Katinka férje, s ezért kötelessége a feleségét óvni mindentől? Mert Katinka edzője, aki kiválóan végzi a dolgát? Áruljátok már el nekem, hány nő szeretné, ha a férje nem óvná a támadásoktól? Ráadásul itt szó nem volt erről, mindössze Gyárfás keresztapus hintette el a köztudatban, hogy kedves Katinkát Tusup változtatta gonosszá. Istenem, ti meg hogy rácuppantok erre a szarra! Aki nem tudná, Katinka Shane saját maga fejlesztette edzésprogramjának is köszönheti, hogy az lett, aki. Arról nem szólva, hogy a konfliktusoktól sosem mentes munka mellett boldog házasok.
 
Féltem Hosszú Katinkát. Féltem őt, mert a magyar ugaron vívott harcának nagy ára lehet. Sok erőt kívánok neki, hogy győzzön itt és majd az olimpián is! Ti meg, hazafiaskodó szervilis balfaszok, majd kapcsoljátok el a tévét, ha Katinka úszik...

ITT OLVASHATÓ

7 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.