2016. január 14., csütörtök

A KDNP, MINT SZAPORÍTÓSZERV

SZÁJHŐSÖK TERE
Szerző: Nagypál Anikó
2016.01.14.


Az úgy volt, hogy a mai is egy szokványos, csendes, kissé migrénes napnak ígérkezett, sajnos eléggé érzékeny vagyok a frontokra. Aztán leültem kicsit hírfogyasztani, és már megint az orromon jött ki a kávé (elnézést a képletes leírásért). Hiába, a KDNP-re mindig lehet számítani.
Ugye csak nemrég találták fel ismét a spanyolviaszt a szingliadóval, mert nyilván ez egy ilyen dolog, hogy aki nem akar/nem tud gyereket vállalni, annak rögtön megjön a kedve, ha fizetni kell. Oké, oké, a fél ország felhördült, a másik fele szerint nagyon helyes persze, de ez barátaim, ez most mindent visz.
Aki nem olvasta volna, annak mondom, a KDNP holdudvarában mozgó Benda József zseniális ötletekkel állt elő, amikkel meg lehet akadályozni (szerinte) a nemzethalált. Például, a 10 fősnél nagyobb munkahelyeket népesedési megbízottat kellene foglalkoztatni.
Hogy micsodát? És ezt így hogy? Elképzelem, ahogy a munkahelyi teakonyhákba cuki kis rózsaszín pamlagok kerülnek, és a Munkatörvénykönyvébe foglalják a napi kétszer húszpercnyi szaporodási időt. Azért ez végül is klassz lenne nem? Esetleg hangulatvilágítással, gyertyákkal, kis pezsgősvödörrel fel lehetne dobni a hangulatot. A pamlag sarkában meg ott kucorogna egy kis kopasz emberke stoperrel a kezében, és szigorúan figyelne: Naaaaaa, Klárika, ez csak 18 perc volt, két percre még tessék széttenni a lábat! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.