2016. január 25., hétfő

A NETTÓ BUNKÓSÁG LÉTEZIK

POLIPRAKTIKA BLOG
Szerző: Herczeg Sándor
2016.01.25.


Régen olvastam már olyan gyomorforgató írást, amelyet a G. Fodor Gábor fémjelezte 888.hu közölt le Tóbiás József MSZP-elnök feleségéről. Nem beszélve arról a tényről, hogy teljesen értelmetlen is. Politikai szervilizmus vagy más?

Azt az alpári hangnemet, amelyet Rába Tímea kapcsán engedett meg a portál, talán utoljára egy öreg kisgazdákkal és miépesekkel teli, lepusztult kocsmában lehetett tapasztalni valahol Simagöröngyös térségében, amikor belépett Horn Gyula. No, ez az eset természetesen nem történt meg, bár, ha valaki előrevetíti a jelenlegi ügyet, azt se nagyon hittem volna. Nem csak azért, mert teljesen felesleges egy romokban heverő párt vezetőjébe ilyen módon belerúgni, hanem azért is, mert naiv vagyok. Úgy véltem, hogy van egy szint, aminél nincs lejjebb.

Tegnapig.

Kétségtelen, hogy a jó ízlés nem jár karöltve a politikai kultúrával. Máshol sem, de Magyarországon végképp. Ha az ellenfelet nem tudjuk legyőzni érvekkel, akkor vájkáljunk a magánéletében. Csak az a baj, hogy a nagy erőkkel keresett és végül megtalált moslékban nyakig tunkolva, magunkat is össze fogjuk kenni. Ez történt most, sőt, G. Fodornak sikerült úgy mocskot fröcskölnie, hogy csak ő lett koszos. Rendkívül jól példázza ezt a fideszes Gulyás Gergely nyilvános elhatárolódása....

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.