2016. január 25., hétfő

CSEPEL ITTAS VEZETŐJE MEGÚSZTA? ÉVFORDULÓS KÉRDÉS, KIJÓZANÍTÓ VALÓSÁG

CSEPELIEK BLOGJA
Szerző: csú
2016.01.25.


Pontosan ma van egy éve annak, hogy Borbély Lénárdot, Csepel fideszes polgármesterét  ittas vezetés miatt rendőrségi eljárás alá vonták! Akik rendszeresen olvassák blogunkat, azok a lapunk jobb oldalán lévő állandó rovatból ezt jól tudják, és most  a 2015. január 25-én történtekre emlékeztet Horváth Gyula is a saját Facebook oldalán, ahol ezt írja:
A vétkes, jó két hét múlva, sajtónyilatkozatban kért elnézést a választóitól, és a maga részéről ezzel az ügyet lezártnak is tekinti!  Az események pedig kezdik azt mutatni, hogy igaza is van!

A képviselő-testületi ülésen ugyanis többször nyújtottam be előterjesztést azért, hogy Borbélynak módja legyen arra, hogy elmondja a valós történetet. Ezt az előterjesztést hol a polgármester nem engedte napirendre venni, hol a Fidesz frakció utasította el.  Ebből következően aztán az ügy elindult a maga öngerjesztő népmesei módján és a történetek számtalan variációját hallani már a kerületben. Az emberek, megalapozott információk híján, híresztelésekre, pletykákra hagyatkozva beszélnek az ügyről. Például:

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.