2016. január 25., hétfő

HÁT AKKOR MOST ITT TARTUNK

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.01.24.
 

A hétvége két legjelentősebb rendezvénye a demokratikus oldal részéről Gyurcsány évértékelő beszéde és a Bokros Lajos nevével fémjelzett és általa szervezett tüntetés volt.
Vannak dolgok, melyekről már unalmas beszélni is, az ember csak önmagát ismételgeti, mégsem történik semmi átütő, Őfelsége Demokratikus Ellenzéke egyhelyben toporog, jobb esetben forog, mint Blöki a saját farka után.



Talán azoktól kellene indítani, akik csak vannak, de valószínűleg üvegből vannak, mert egyszerűen észrevehetetlenek.Ha legalább olyanok lennének, mint a biztonsági üvegből készített üvegajtó, melynek jelenlétét legalább akkor érzékelni lehet, ha nekimegy az ember - erről a sógornőm tudna mesélni, akinek nemes metszésű orrát egy ilyen üvegajtó plasztikázta, maradandó eredménnyel.
Szép lett, de fájt, ahogy elmesélte.
A Fidesznek nem fáj, mert a baloldali üvegajtón keresztül úgy közlekedik, mint kés a vajban.

Igen, az MSZP-ről beszélek, akik látszólag rendben vannak.
Pozíciók betöltve, a képviselők szilárdan üldögélnek a Paramentben, sok vizet nem zavarnak - tisztelet annak az egy-két szakpolitikusnak, akik szót emelnek területük visszásságai ellen, és van egy-két fiatal, akikben lenne még energia - utóbbiak láthatólag a pártvezetés fékezett habzású utánpótlását képezik.



ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.