2016. január 7., csütörtök

KÉRDEZNÉK ÉN IS

KÉNYSZERBAGOLY BLOG
Szerző: Kényszerbagoly
2016.01.07.


Szinte az egész média beszámolt a Kölnben szilveszter éjszaka történtekről, de számomra most sem világosak az események. Kérdéseim:
Hogyan lehetséges, hogy ezer! fiatal muszlim férfi garázdálkodott részegen Köln belvárosában, miközben karácsony és szilveszter között fokozott terrorveszélyre hívta fel a bécsi/európai hírszerzés a figyelmet?
Nem tűnik-e furcsának, hogy változó mértékben, de csak néhány németországi nagyvárosban találkoztak a "bűnelkövetés ezen új dimenziójával", Ausztriában, Franciaországban, Belgiumban, ahol szintén nagy számban élnek a bevándorlók, miért nem?
Miért vetik a hazai médiamunkások a német újságírók szemére, hogy nem tudósítottak rögtön az eseményekről, amikor a mai napig ellentmondó híreket lehet hallani arról, hogy mi történt?  Például Henriette Reker, Köln polgármester asszonya a keddi válságülés után arról beszélt, hogy nincsenek olyan bizonyítékaik, amelyek arra utalnának, hogy a nők elleni erőszakot menekültek követték volna el, sőt, a feltételezéseket abszolút felelőtlennek nevezte...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.