2016. január 4., hétfő

KÖVÉR JEGÉN ORBÁNNAL

BEKIÁLTÁS BLOG
Szerző: Kabai Domokos Lajos
2016.01.03.


Azért tűnik úgy, hogy Orbán Viktor küzd, mint malac a jégen, mert a hasznos idióták kezdenek többségbe jutni az európai elitben, és a gyávákkal együtt kétharmados többségben vannak – fejtette ki Kövér László, a Fidesz alapítója, a Magyar Parlament elnöke az Echo TV Mélymagyar című műsorában, a felvételen 18:50-től.

Még szerencse, hogy a házelnök az „úgy tűnik (fel)” fordulattal relativizálta saját kijelentését, mert abban a helyzetben, amelyben a párt alelnökévé épp csak megválasztott Németh Szilárd nem nagyon palástolt virágnyelven máris bejelentette, hogy a vezéri címre aspirál, ezt a malacos hasonlatot könnyen félreérthetné az ember. Ugyanis a jégre került sertésnek ahány lába, annyi irányba kezd csúszkálni; ettől pánikba esik, s ha nem menekítik ki időben, szívrohamot kap és bevégzi.

De mert Orbán Viktorról ez (egyelőre) nem feltételezhető, maradnék annál: továbbra is számoljunk a miniszterelnökkel és szavaival. Ezek szerint a Fidesz a polgári berendezkedést, a nemzeti szuverenitás növelését képviseli, amint azt legutóbb a kormányfő karácsonyi, a kormánypárt szócsövének, a Magyar Időknek adott interjújából tudhattuk meg. Az ország vezetője célként emelte ki a munkaalapú gazdaság megteremtését is, mert mint mondta: „annál erősebbek leszünk, minél többen dolgoznak”...

ITT OLVASHATÓ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.