2016. január 15., péntek

SZINGLIADÓ ÉS TELESZÜLÉS HELYETT

JOBBEGYENES BLOG
Szerző: Molnár Réka
2015.01.15.



Ma már a család is elvont, absztrakt fogalommá silányultatott, amit bárki bárhogyan értelmezhet, a házastársi hűség régen a múlté és jó, ha egy kapcsolat kibír pár évet anélkül, hogy bármelyik fél félrelépett volna, mert neki éppen ahhoz volt kedve. Hogy a munka és a karrier elsőbbségéről, a saját vágyak kiéléséről mint sok esetben első számú prioritás, már ne is beszéljünk - amelyekről szintén oldalakat lehetne írni.
Egy keresztény párttól igazán elvárható lenne, hogy adók és egyéb nevetséges ötletek helyett olyan gondolatokat fogalmazzon meg, hogy a gyermek Isten csodája és az ő szemében Isten szeretetét látod ami semmihez sem fogható még akkor is, ha Nietzsche óta tudjuk, a modern ember számára Isten halott.

A nemzeti oldal női képviselőitől pedig az lenne elvárható, hogy ne csak mennyiségi alapon és ne a modern nő felfogásmódjához igazítva gondolkodjanak, hanem találják meg azt a hangot amely ráébresztheti a fiatal generációt arra, hogy mitől is nő a nő és ne féljen az lenni, ami önnön lényege. Csúcsszaporodásra mint látjuk és tapasztaljuk, bárki képes, mindenfajta minőségi kritérium nélkül, gazdasági érdekből. Legyünk már ennél egy kicsit többek.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.