2016. január 14., csütörtök

TARLÓS SZERINT ORBÁN HAZUDOTT, HÁTBA SZÚRTA, ÉS EZÉRT SZÉGYENKEZNIE KELLETT

MAGYAR NARANCS - HÍRNARANCS
Szerző: narancs.hu
2016.01.13.


A főpolgármester kiakadt, mert a kormány úgy bánik vele, mint mindenki mással. Simicska visszaállít, az EU nekimegy a lengyel kormánynak, Steven Seagalból pedig szerb lett. Hírek.

Isten hozta a NER-ben, főpolgármester úr!

A kormány nem tartotta be az ígéretét, hogy finanszírozza a főváros agglomerációjának közlekedését. Sunyi módon, egy salátatörvényben az egészet a főváros nyakába varrták. Orbán több mint egy éve megígérte, hogy közvetlenül konzultál Tarlóssal a fővárosról, de ezt sem tartotta be. A szokásos ügymenet: a felelősség hárítása és gátlástalan hazudozás.

Ami szokatlan, hogy Tarlós István nem tűrte némán mindezt, hanem kitálalt, és ultimátumot adott a kormánynak. Az Indexnek adott parádés interjújában a külvárosi kocsmák modorában selyemfiúzik és keresetlenül kioszt mindenkit - Orbánt és a kormányt többek között a cikkünk címébe emelt kitételekkel illeti. Tarlós azzal fenyeget, hogy ha a kormány nem tartja be legalább az ígéreteinek egy részét, vagyis nem fizeti ki az agglomeráció közlekedésének költségeit, akkor konkrétan az lesz, hogy a város határán megáll a busz, de még a HÉV is...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.