2016. január 7., csütörtök

ÚJ MAGYAR NEMZETI SZÍNÜNK

MESE NINCS - BLOGOSZ
Szerző: Blogosz
2016.01.07.


Csak egy újabb példa a sok közül, a mostanság egyre inkább szaporodó rengeteg ilyen példa közül  de ennek a végén a szokottnál is jelképértékűbb a csattanó.
 Mer mán megin kaptam meghívót Budapestre, valami újabb sekélyesen mélymagyar tucat-szerencsétlenkedésre, amelyen a résztvevők ezúttal a Szent Koronát fogják lehúzni a saját szellemi szintjükre, és ott mindenféle idióta módon megerőszakolni, námzáti baromságokkal profanizálni.
Rituálisan, spirituálisan, szakrálisan. (Persze nem csak tiszta motivációjú és végtelenül egyszerű jámborok, meg jószándékú hülyék vannak az ilyen szeánszokon. Ellenkezőleg: a szervezők, kedeményezők általában kifejezetten megélhetési magyarkodók, akik a show-t csinálják, azok az ilyen haknikból, falunapok délelőtti műsorsávjának szintjét ostromló szakértői előadásokból és vásári hókuszpókuszokból élnek. És inkább a közönség egy része áll a szokott unatkozó, a neten végképp tévutakra téved, majd teljesen összezavarodott, és ilyen rendezvényeken magáéhoz hasonló irányokban tévelygőknek örülő nemzeti jótétlelkekből. Töltelékmagyarok, sarlatánmagyar rendevényekhez.)
Na szóval már az ilyen giccsgerincű borzalmak programtervezeteit bögészni is csemege.
A mostaniban például az áll (persze nevekkel nem viccelünk, úgyhogy csak simán közlöm), hogy "a szünetben Nyers Csaba ősmagyar ételeit fogyaszthatjuk" (érted), továbbá az, hogy "Publik Antal előadóművész szaval", nyilván a publikumnak  (érted).
 Hiába, na: pompásak az ilyen rendezvények, minden hasonló kis társaság bohóckodásai, a chemtrail-összeröffenésektől az energiahuszárok sámándobolásain át az ilyen unaloműző hobbimagyarkodásokig mindegyik tele van fárasztó poénokkal.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.