2016. február 11., csütörtök

ÁTGONDOLTÁTOK?

PKP BLOG
Szerző: Hídvégi Mihály
2016.02.11.


Átgondoltátok, barátaim? Átgondoltátok ti ezt rendesen, tisztességes magyar, magát jobboldaliként meghatározó, a napi betevő falatjáért megdolgozó s a Fideszre szavazó emberek, polgárok? 

A ti barátotok (nem közös barátunk, mert én az ilyennel nem cimborálnék), Orbán, amikor kedve úgy tartja, egyszer hazazavarja az oroszokat, másszor pedig behívja őket. Utóbbin azt értem, hogy Putyinnal barátkozik, közös terveket szőnek a paksi bővítésről, nagy, monumentális terveket, évtizedekre szólót. Most pedig a legújabb terv egy oroszokkal közösen indítandó légitársaság. S Orbán elmondja, hogy nekünk fontos Putyin barátsága, fontos az orosz piac. 

Látjátok, így szokott nektek őméltósága füllenteni, hogy ezt a szép kifejezést használjam. Mert az orosz piac fontos, nagy piac, közel lévő piac, hogyne lenne fontos. De Putyin barátsága nem fontos, sőt! Olyan ember barátsága, amelyik a saját hazáját is zülleszti, háborút vív testvérnépe, az ukránok ellen, háborút vív a Közel-Keleten Aszad mellett Szíriában, nos, az ilyen ember barátságát békeszerető, hazájáért élő-haló ember megvet, kiközösít...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.