2016. február 21., vasárnap

AZ OKTATÁSRÓL KÉRDEZTÜK KÉPVISELŐINKET

LŐRINCI MAGAZIN BLOGJA
Szerző: Lmagazin
2016.02.21.


Kerületünkben is egyre több iskola csatlakozik ahhoz a mozgalomhoz, amely az oktatási rendszer megreformálását tűzte ki céljául. Az ágazat szereplői 25 pontban foglalták össze javaslataikat, amelyekről a kormánnyal, és végső soron a döntéshozókkal, a parlamenti képviselőkkel kívánnak egyeztetni.
 
Szerkesztőségünk levélben kereste meg a kerület két országgyűlési képviselőjét Kunhalmi Ágnest (MSZP) és Kucsák Lászlót (Fidesz). A párosítás jelen esetben már csak azért is szerencsés, hisz mindketten oktatáspolitikusok, és tagjai a Parlament illetékes szakbizottságának. Személyükben, szavazataikkal érdemben képesek befolyásolni az oktatás jövőjét. Levelünk célja, hogy a kerületi nyilvánosság ismerje meg, hogy választott képviselőink hogyan vélekednek az oktatásról, és annak jövőjéről. Bízunk benne, hogy mindketten számot adnak arról, hogy mit gondolnak, a pedagógusok 25 pontjáról.

Tisztelt Képviselő Asszony és Képviselő Úr!
 
Immáron országos méretű tiltakozás hullám alakult ki az oktatási ágazat szinte teljese egészét érintően. A szakszervezetek 25 pontban foglalták össze azon követeléseiket, amelyek teljesítése álláspontjuk szerint nélkülözhetetlen az oktatái rendszer alapvető megreformálásához. Önök törvényhozóként, és a Parlament Oktatási Bizottságának tagjaként különös felelősséggel tartoznak az ágazatnak- Ezért meggyőződésünk, hogy a kerület nyilvánossága számára világossá kell tenniük véleményüket a szakszervezetek 25 pontos javaslatával kapcsolatban.

Ezért kérjük, hogy az alábbi kérdésekre válaszolni szíveskedjék. Válaszaikat változtatás nélkül leközöljük!
 
Kérdéseink:
 

1 megjegyzés:

  1. Követni kellene másutt is ezt a példát, és színvallásra késztetni a képviselőinket!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.