2016. február 25., csütörtök

BEJELENTETTÉK: AZ RTL KLUB MUTATJA BE ELSŐKÉNT TÉVÉBEN A SAUL FIÁT

NLCAFÉ BLOG
Szerző:NLCafé
2016.02.24.


A Nemes Jeles László rendezte Saul fia eddig több mint 20 nemzetközi díjat és elismerést gyűjtött bemutatása óta, többek között a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál nagydíját, az Arany Glóbuszt és legutóbb az Oscar-díj jelölést. Az RTL Klub büszke arra, hogy a készítők az ország legnézettebb csatornáját választották a film első televíziós bemutatására.

„A Saul fia az egyik legtöbb nemzetközi elismerést begyűjtő filmmé vált az elmúlt hónapokban, ezért is megtiszteltetés az RTL Klub számára, hogy a készítők a csatornát választották az első televíziós sugárzásra, vagyis Magyarországon először az RTL Klub nézői láthatják az Oscar-díjra jelölt filmalkotást. Azért is fontos küldetése a csatornának, mert a film így juthat el a legtöbb televízió nézőhöz. Az RTL Klub a filmet a feldolgozás módja miatt megszakítás nélkül sugározza majd” – olvasható az RTL közleményében...

...Az RTL Magyarország szívből gratulál a számtalan elismeréshez, és drukkol a készítőknek, hogy február 28-án a kezükben tarthassák a filmes világ legnagyobb elismerését jelentő szobrot, az Oscar-díjat.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.