2016. február 17., szerda

FURCSA PER

TUAREG BLOG
Szerző: Szabó Gábor
2016.02.17.

Váradi András megölésének körülményei ugyanolyan tisztázatlanok ma is, mint halála estéjén. Tegnap kezdődött Bicskén az a per, melynek feladata kideríteni az igazságot, ha már azt a nyomozóhatóságok nem föltárták, hanem eltussolták. Ott voltunk a tárgyaláson.

Kezdjük kicsit józan paraszti ésszel.
Van egy ember, aki a 
természet gyermeke, a mezőn nőtt föl, előbb volt juhász, mintsem biciklizni megtanult volna. Minden érzéke olyan, mint az indiánoké, megérzi a veszélyt már akkor, mielőtt az a közelébe kerülne. És ezt az embert egy mindkét irányba minimum 200méterig éjszaka is kiválóan belátható úton ütik el, éspedig úgy, hogy 26 métert röpül, és nem marad ép porcikája.
Ez az ember a 
Mészáros Lőrinc orbánhelytartó által uralt Felcsúttól 50 méterre levő Alcsút esélyes polgármesterjelöltje.
Mellesleg konkrét ügyekben 
Mészáros ellenlábasa, mintahogy a talpig becsületes, tiszta ember Al Caponénak. És a "baleset" épp a polgármesterválasztás előtti estén történik.Teljesen összetört testtel esélye nem volt az életben maradásra, mire a választás napja felvirradt, már nem volt az élők sorában, ki lehetett húzni a nevét a szavazólapról. Gondolom sokak nagymegkönnyebbülésére.
Namost a rendőrautóban kigyóméregtől meghaló, sokat tudó 
Welsz Tamás, és a cége kényszereladása után önmagát felkötött Komáromi András országában egy ilyen közéleti összefüggésrendszer minimum erősen végiggondolandó.
Merthát 
első ránézésre ez tök úgy néz ki, mint egy politikai gyilkosság. Meg másodikra is.
Megvan az 
indíték, teljesen valószerűtlenek a "baleset" körülményei, több az ellentmondás, mint az azonosság a fölvett jegyzőkönyvekben.
Ilyen ügyet egy
demokráciában kiemelt ügyészi felügyelettel, csúcsnyomozókkal nyomoznak végig, és először is abérgyilkosság irányába.
Mert az a 
kézenfekvő.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.