2016. február 23., kedd

KOCKÁS INGES KÜLÖNÍTMÉNY

JOBBEGYENES BLOG
Szerző: Havas Jon
2016.02.22.


A mindenkori nemzeti oldalnak, amely épp ellenzékben van, azt kéne végre eldöntenie, hogy felvállalja-e olyan ügyek képviseletét, amelyek reprezentálását a 20. század szerencsétlen történelmi hagyatékából kifolyólag kisajátított magának a balliberális értelmiség.
Az utóbbi hetek legmegosztóbb állásfoglalása a pedagógusok kockás inges figyelemfelkeltő akciója, amelynek előzménye Klinghammer államtitkár híressé vált felböffenése volt a borostás tanári karról.
Az akcióra természetesen rárepült a többféle pártba lés civil szervezetbe reinkarnálódott Demokratikus Charta, legutóbb pedig Vona Gábor 
jelentette be Facebook-oldalán, hogy beszáll a buliba.
A törzsközönség hozzászólásait olvasva ez egyébként nem biztos, hogy jól átgondolt lépés volt, egymás után sorjáznak a Jobbikból kiábrándult kommentek.
Az általános (?) vélekedés szerint a többé se nem nemzeti, se nem radikális párt a) felül a szélsőliberális lázításnak, b) Soros György legjobb tanítványaival fúj egy követ, c) hataloméhségből bárkivel összefog, hogy a kormányt szidhassa, d) saját program híján szánalmas pótcselekvést mímel, e) rohatt Gyúrcsány!!!
Meg egyébként is dögöljön meg az összes tanár, mennyi nyári szabadságuk van már!


ITT OLVASHATÓ




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.