2016. február 22., hétfő

MIÉRT KELL ENNYI FÖLD EGY ÓVÓNŐNEK MAGYARORSZÁGON?

MUTYIMONDÓ - ÁTLÁTSZÓ.HU
Szerző:  
2016.02.22.

Ezekről ne maradj le!
Lassan kibontakoznak Habony bimbózó Szépművészetis kapcsolatai (444)Saját csapatának épít állami pénzből a stadionépítés egyik csillaga (Átlátszó)
Rátelepedett a Szatmáry család a budapesti iparkamarára (Napi)
Ha van 3 perced:
Lassan kibontakoznak Habony bimbózó szépműs kapcsolatai
A botrány a képkölcsönzéssel indult. Aztán kiderült, Habony lagziját a múzeumban tartották, teljesen ingyen. Tanúja, a múzeum vezetője Baán László volt, akivel államtitkár korában is dolgoztak együtt, méghozzá azokon a Habony vezette cégeken keresztül, amelyekbe később beszállt Habony üzlettársa. Ő most tagja a Szépművészeti termeinek kiadását bonyolító cégnek. De úgy tűnik az egész nem kellemetlen annyira, hogy ne mutatkozzon együtt Habony és Baán.(444 Index, HVG)
A Kliknek tízmilliárdos a tartozása, de kérték, hogy ne kapcsolják ki a gázt
A központi költségvetési intézmények közül az EMMI tartozik a legtöbbel, ami nem is csoda: rengeteg intézmény tartozik hozzájuk. De náluk is van egy kiugró tartozó: az összesen 50 milliárdos tartozás ötödét a Kliknek egymagában sikerült felhalmoznia. A gáz- és áramszolgáltatókat arra kérték, késedelmes fizetés esetén se kapcsolják ki a szolgáltatást.(Átlátszó, ATV)
Saját csapatának épít állami pénzből a stadionépítés egyik csillagaA ZTE stadionját már az első Orbán-kormány alatt elkezdték felújítani, de torzó maradt. Most folytatódhat a munka, amit konzurciumban nyert el a ZÁÉV, a cég jelenleg összesen 20 milliárd körüli építkezésben vesz részt. A másik, nemigen hangsúlyozott nyertes feltűnt már a felcsúti építkezéskor is, telephelye is van a faluban, Mészáros Lőrinc lakcímén. A cég ráadásul a ZTE csapatát működtető zrt tulajdonosa is egyben. (Átlátszó)
A CÖF honlapján megfeleződtek az állítólagos támogatókA Fidesz pártalapítványától érkező néhány tízmillió és az egyszázalékos felajánlások csak a bevétel kisebb részét jelentik. Ha magyarázkodni kell, különböző támogató szervezetekről beszélnek. A Népszabadság megkeresett néhányat a CÖF honlapján szereplő több, mint 400 támogató közül. Kiderült többen sosem hallottak róla, hogy bármilyen kapcsolatuk lenne a CÖF-fel, ahol azóta frissítették a honlapot: maradt 239 szervezet. A felkeresettek közül egy sem.(NOL)
Rátelepedett a Szatmáry család a budapesti iparkamaráraA Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarát durván kritizálta felülről Parragh László, aki szerint a cégeknek túl kis része tag és különben is, családi biznisszé silányult a szervezet. A véleményt belülről is osztják. Közeleg a tisztújítás, az elnök Szatmáry egyben a választási bizottságot is vezeti, édesanyja pedig a mandátumszámláló bizottság feje. De akad még furcsaság a választások körül. (Napi)


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.