2016. március 7., hétfő

871 FIDESZES ÖNKORMÁNYZAT KONFERENCIÁT TART, HOGY NE BESZÉLJENEK A VÁLASZTÓKAT ÉRINTŐ KÉRDÉSEKRŐL

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2016.03.07.


Jövő hét szombatra hívta össze annak a 871 önkormányzatnak a képviselőit Kocsis Máté, amelyek testületi többsége nyilatkozatot fogadott el arról, hogy támogatják a kormány menekültellenes terveit. Végre legalább tudjuk, hogy 871 olyan település van Magyarországon, amelynek képviselő-testületében a Fidesz és a Jobbik van többségben. Ezenkívül más nem derült ki, és jövő szombaton sem fog.

Nem tudom, hogy 871 települési vezető miről tud dönteni a menekülthelyzet kapcsán. Nyilván majd tartanak egy sajtótájékoztatót, és lesz egy sajtóközlemény, hogy 871 település támogatja a kormány menekültpolitikáját. Esetleg még fellép Nógrádi György és a menekültgyűlölő asszonykórus, de minden valószínűség szerint nem történik semmi más. Persze ezen felül azt is megtudhatjuk, mely önkormányzatok fogják az emberek által befizett közpénzt arra használni, hogy a Fidesz mellett kampányoljanak a menekültes népszavazáson.

Pedig ezt az unalmas szombat délután fel is lehetne dobni, mert azt lássuk be, nem ezek a helyi önkormányzati vezetők, képviselők, polgármesterek fogják megoldani a menekülthelyzetet Európában, és nem is ezt várják tőlük, csupán biodíszletként odarendelik őket.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.