2016. március 20., vasárnap

ELEGEM VAN, DE HOVA ÁLLJANAK A BELGÁK?

ELEGEM VAN BLOG
Szerző: Elegem Van
2016.03.20.


Mi, derék pógári magyarok úgy téblábolunk kétségbeesve, bizonytalanul a hazai politikai palettán, mint a viccbeli Kohn bácsi a vallonok és a flamandok között. Mert a mi jó Viktor urunknak egyfelől van sok igazsága, másfelől viszont korrupt, kormányzóképtelen - és ha Karinthy szerint Babits szülei le tudtak költözni az alliteráció kedvéért Szekszárdra, akkor mi is újíthatunk e célból - keci.
 
Igen, Viktornak igaza van az embercsempész tömegáru retorikai kezelésében. A ballibek csak mostanában kezdték el kapisgálni, hogy ez az idegen tömeg veszélyt jelent az országra. Ha ballib barátaink törióráikon figyeltek volna, talán nem sikkad el náluk, hogy a rácok és az oláhok ugyanilyen menekültként kértek alázatos bebocsátást országunkba, aztán integrációs lehetőségeiket visszautasítva a meggyengült Magyar Királyságra rontottak. Köszönjük, másodszorra kihagynánk a nagyszerű lehetőséget. Ezt Viktor jól látja, a magyarok nagy része ezen történelmi tapasztalás okán támogatja őt. Persze Viktornál nem árt az óvatosság, mert nem azt kell figyelni amit mond, hanem amit tesz.
 
Ennek megfelelően a migránsok látványos elutasítása is árnyalható.  A magyar érdekek figyelembevételével nyugodtan befogadhattunk volna ötvenezer - hangsúlyozottan keresztény - szírt. Nem ártana az országnak, a befogadó kultúrájú magyarság egy színfolttal gazdagodna. Európa ünnepelne, megint mi lehetnénk a bezzeg ország, és némi előnyöket is kiudvarolhatnánk. Megtehettük volna, ha Magyarország olyan erős, mint azt Plakát Magyarország hirdeti. De Valóság Magyarországról megpucolt hatszázezer értékes, dolgos ember, mert már nem tudott Viktor Zombilandján élni. És sokan csomagolnak most is. Valóság Magyarország - és ez Viktor történelmi bűne - egy csődtömeg.  Az igazság tehát az, hogy Magyarország nem azért nem fogad be migránsokat, mert Viktor olyan bátran szembeszáll a hagymázos Merkellel, meg a túltenyésztett eurokratákkal, hanem azért, mert - kódis szegény országként - egyszerűen képtelen a befogadásra...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.