2016. március 13., vasárnap

KÁVÉPÉNZ

BENDERIK BLOGJA
Szerző: Benderik
2016.03.12.


Szóval én értem, hogy ha már elmeszelték a Fenekedő Nyugati Hatalmak a mi Szent Erzsébetünkről mintázott utalványt, ki kellett találni valamit, amitől a Nyugati Karvalytőke nem kapja vissza az ebédjegyek bizniszét, és biztos külön pont járt olyan ötletért, ami még valami más fontosat is megold. És nem tudom, hogy pl. H. Árpádot ilyesféle ötletek kidolgozásáért tartják-e finom foszlós kalácson, de remélem, hogy ennél azért jobbakért.

Mert ez a "bátor, de kockázatos" lépés, ami kihasználja a kafetériába "rejtett kettős bérrendszer" lehetőségeit, hát ez annyira végtelenül szánalmas, hogy belépirulnak az ujjaim, ahogy írom.

És persze önmagában megint csak nem hangzik rosszul. Felfedeztünk valamit, amit a normál nyugati közgazdaságtan nem, és elég bátrak leszünk, hogy kiaknázzuk, hogy meglépjük, és utóbbi a fontosabb, mert a lényeg, hogy mindig lépjünk valamerre -- nem is igazán fontos, merre és mibe, csak egy nagy bátrat. A többi meg majd lesz valahogy, ha elég bátrak vagyunk, a szívünk megsúgja az irányt...


ITT OLVASHATÓ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.