2016. március 9., szerda

KÖVESDI VERONIKA: A KORRUPCIÓ MÉG RENGETEG MUNKÁT AD NEKEM

SZEGEDI KATTINTÓS
Szerző: Trombitás Frédi
2016.03.08.


Két hete még azt sem tudtuk, hogy létezik, ma pedig mindenki őt szeretné megismerni. Úgy lépett elő a nagy magyar reménytelenségből, mint annak idején Jeanne d’Arc a francia szürkeségből. A 24 éves egyetemista lány úgy beolvasott az Orbán-rendszernek, hogy Kósa Lajos és társai még most is alig jutnak levegőhöz a meglepetéstől, így leginkább az érdekli a közvéleményt, honnan van ilyen szónoki tehetsége, és ennyi bátorsága ennek a mosolygós, törékeny lánynak. A Szegedi Kattintósnak nyilatkozó Kövesdi Veronika örül a népszerűségnek, de nem bízza el magát.

Hihetetlen ütős beszédet mondott február 28-án, a pedagógusok demonstrációján, így mindenki azt feltételezi, hogy egy profi előadó lépett ki az ismeretlenség homályából.
  • Pedig soha nem mondtam előtte sehol beszédet, még az iskolai ünnepségeken. Egyetlen előzménye a mostani szereplésemnek, hogy versmondó versenyeken indultam, és ott szokhattam a közönséget.
  • Hogy viseli a hirtelen jött népszerűséget?
  • Nagyon örülök a népszerűségnek és a sok megkeresésnek, most jelent meg például egy írásom a Vasárnapi Hírekben. Igyekszem eleget tenni a felkéréseknek, de igazából nem számítottam rá, hogy ilyen hatása lesz a fellépésemnek.
  • Nagyon éles hangú beszédet mondott a Várkert Bazárnál, melyet kemény kiállású férfiaktól sem szoktunk meg. Egyedül írta a beszéd szövegét.
  • Természetesen, így tudtam hitelesen elmondani...

  • ITT OLVASHATÓ

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése

    Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.