2016. március 3., csütörtök

MENNYÉL GYALOG, BAKKER

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.03.03.


Kitört a világháború, csak mi még nem nem tudjuk, viszont Szeretett Miniszterelnökünk már értesült róla - megsúgták neki a Hangok...
Össze is íratja a mikrobuszokat és a terepjárókat, hogy aztán ujjainak egyetlen csettintésére harcjárművekké alakuljanak.
A géppuskát majd felszereli valamelyik baráti cég, a fegyvereket pedig beszerezzük okosba - minden géppuska után néhány dollár lecsurog majd a megfelelő zsebekbe
.

Így küzdünk a világbékéért, merthogy ebből egyenesen következik, hogy a fegyver űrmérete és a lőszer paraméterei ritkán fognak egyezni, így az ősi szittya hagyományokat követő magyar harcos kénytelen lesz sajátkezűleg hajigálni a lőszert, minden dobásnál azt kiabálva, hogy BUMMM!
Erős győzelmi esélyeink lesznek.
 
Persze előtte azért nem lenne hátrányos eldönteni, hogy ki is az ellenség, mert a tévedés ebben a látszólag lényegtelen kérdésben adott esetben élet-halál problémává válhat.
Jelenleg még jó a helyzet, mert a pávatánc következményeképpen senkivel sem vagyunk túl jóba, és a nagy nemzetközi társasjáték valamennyi résztvevője egyként utál bennünket békétlenségünk és megbízhatatlanságunk miatt.
De ha egyszer, véletlenül elkötelezzük magunkat, bizton számíthatunk az ellenérdekelt fél masszív rosszindulatára
.
Amerika megszokta, hogy vazallusai igazodnak a döntéseihez, Oroszország pedig azt, hogy ellenséges környezet veszi körül, melyet csak némi kardcsörtetéssel kompenzálhat.
Ha Orbán azt képzeli, hogy képes megoldani az egy lyukból hideget és meleget szellentés ősi problémáját, akkor téved, - a mutatvány nem fog sikerülni, csak irgalmatlan büdös lesz körülötte
...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.