2016. március 11., péntek

NÉMETH SZILÁRD ÉS BORBÉLY LÉNÁRD PÁRTUTASÍTÁSRA SÉRTEGETI A TANÁROKAT?

CSEPELIEK BLOG
Szerző: Horváth Gyula és Borka-Szász Tamás
2016.03.11.


Nem rég írtuk meg, hogy a pedagógusok követeléseit támogató csepeli szülők akciója után Borbély Lénárd moslékügybe keverte magát.
Nem sokkal később kiderült, hogy Csepel polgármestere Németh Szilárddal, a Fidesz alelnökével összehangoltan rohant neki a kerületi szülőknek.
A DK két helyi vezetője most közleményben ítélte el a fideszes politikusok kirohanását. Horváth Gyula és Borka-Szász Tamás a következőket írja:

Csepelnek nincsen szerencséje mostanában városvezetőivel. Németh Szilárd volt és Borbély Lénárd jelenlegi fideszes polgármesterek (képünkön) az elmúlt időszakban egymással versenyezve támadták a közoktatással elégedetlen tanárokat és szülőket. Ez a hozzáállás és viselkedés persze nem véletlen:
Az elmúlt ciklusban a két politikus még parlamenti képviselőként hang nélkül megszavazta az új, botrányos közoktatási törvényt és mindenben támogatta annak bevezetését. Németh Szilárd odáig ment, hogy egy csepeli testületi ülésen nyilvánosan sajnálkozott, hogy az új közoktatási rend „nem elég kemény” - ő még erősebb centralizációt szeretett volna.
ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.