2016. április 23., szombat

CROISSANT ÉS BICIKLI - EGY NAP ZÜRICHBEN

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: rumitom
2016.04.22.


„Tegnap este a városban voltam, ezért reggel 7 körül keltem, picivel később, mint általában szoktam, vagy inkább, mint általában szeretnék. Üres gyomrom azonnal éreztette a reggeli esedékességét.
Konyha, banán-körte-fahéj és egy pici tej a mixerbe, kész is a smoothie. A legjobb reggeli kávé, tömény cukor. A kávét nem szeretem, az ízét sem, de a szagát különösen nem.
Rövid 15 perc jóga és egy kis talajgyakorlat a zuhany előtt, aztán jöhet a kalóriabomba reggeli. Gyümölcsjoghurttal, cornflakes-szel, mazsolával, aszalt áfonyával, mézzel és fahéjjal. Szeretem a fahéjat… Közben olvasom a hírekben a negatív kamatokról, meg Kínáról az újabb értekezést.
8:20
Felnézek az órára, ideje indulni. Leviharzok a lépcsőházban a negyedikről, ami egyben a legfelső emelet, útközben három családnak köszönve, ami summa 6 gyerek. Mindenki ilyenkor indul.
Előhalászom a biciklit a tárolóból és nekilódulok a kis dombnak, aminek a másik oldalán, a folyóparton van az iroda. Négy kilométer, jóleső tekerés reggel, ha épp nem szemerkélne. Szép lassan megyek, az öltönynadrágon kevésbé mutat jól a felverődő sár. Holnap veszek sárvédőt, most már tényleg.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.