2016. április 13., szerda

BOSZORKÁNYÜLDÖZÉS - GYÁRFÁS A CÉLKERESZTBEN

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.04.13.


Ha nem az MSZP-ről lenne szó, percig se lenne kétségem, hogy nem a párt álláspontját képviseli két országgyűlési képviselőjének legújabb mutatványa a Komjádi uszoda előtt, biztosítókötél és védőháló nélkül.
Így azért maradt egy csepp reményem arra, hogy talán, esetleg, csupáncsak az irracionális feltételezés szintjén, hogy maradt még egy csepp esze az MSZP kommunikátorainak, dehát persze én örök optimista vagyok.
Az akció célegenesbe fordult, Kiss László még rángatózó hulláját berugták az út árkába, jó magyar szokás szerint így köszönve meg ötvenöt év eredményes munkáját, és rávetették magukat a valódi célpontra: Gyárfás Tamásra.

Két hölgyet kértek fel a nemes feladatra. Gondolom a cél az volt, hogy rájuk pillantva mindenkinek a nemi erőszak jusson eszébe, s vélhetőleg csak azért nem hozta magával Bangóné a gyermekeit is, nehogy ideológiai zűrzavart okozzanak ahelyett, hogy Gyárfással kapcsolatban a pedofilia gyanúját illusztrálnák.
Mit mondjak, mikor megláttam a - bírói ítélet szerint is - fehérgalléros bűnözői kör tagját, aki a Fiatal Baloldal országos szervezetének irodavezetőjeként Zuschlagnak jelentett, tehát amellett, hogy köze van a bűnözéshez, de - ha ex-főnöke kijelentéseiből indulunk ki -, vélhetőleg még antiszemita is - megállt bennem az ütő.
Mígellenben Bangóné a cigánypolitikai botrányok idején talán jobban tenné, ha nem állna ki a napra, hogy ne kezdjen el csorogni a megélhetési cigányok vaja a kalap alól...

Ugye, milyen könnyű másokat besározni, hölgyeim?


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.