2016. április 11., hétfő

CSAK EGY TÖRÖTT POHÁR

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwart66
2016.04.11.


„Gyenesei Leila felvetette, hogy „ha neked van egy lányod, akkor azt a lányodat úgy neveled, hogy menjen fel három férfinak a lakására?” És itt következik a jelenet, amikor Csapó Gábor egykori jogi tanulmányai alapján egy pohárral megmutatja, hogy működik a nemi erőszak.” (Dugd bele, tessék, dugd bele” – Csapó Gábor egy pohárral játszotta el a nemi erőszakot a Sport 1-en) 
 
Gyenesei Leila kérdése szerintem nem volt túlságosan szerencsés. Természetesen nagyon sok lány megy fel ismerőseinek, barátainak lakására, méghozzá gardedám nélkül. Önmagában maga ez a cselekedet ma már nem számít prostitúciónak, illetve illetlenségnek. Dajka Margit nagyon aranyosan alakította Camilla kisasszonyt, Mariska (Krencsey Marianne) nevelőnőjét a Liliomfi című filmben. Saját társalkodónőt azonban nem mindenki engedhet meg magának.
 
Nem ismerem az uszodák zárt ökoszisztémáját, rítusait, hitvilágát, de Aczél Endre, Bayer Zsolt, Csapó Gábor elbeszélései alapján Kiss László ügye nem lehetett egyedi. Ebben az esetben a Kiss László által elkövetett bűnügy jóval mélyebb nyomokat hagyott volna az adott a szubkultúrában és a következményei is sokkal szigorúbbak lettek volna. Ez csak amolyan „jópofa kis sztori” volt, amin egymás között még nevetgélni is lehet. Kiss László „nagy vagabund volt", mondta Székely Éva, olimpiai bajnok magyar úszónő. Nem hiszem, hogy ő ezzel a kijelentésével egy szélsőséges véleményt képviselne és rossz szándékot sem feltételezek róla. Egy „szép dolog a szerelem” kijelentéssel jelentéktelenné válhat mindaz, ami megtörtént. „Bagatell ügy!”
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.