2016. április 7., csütörtök

EGY ERŐSZAKTEVŐ KÁLVÁRIÁJA

HINTALÓLEGELTETŐ BLOG
Szerző: SünBalázs
2016.04.07.


Kiss Lászlót az a szocialista rendőrség illetve ügyészség juttatta a bíróságra, amelyiket egy pártfunkci simán le tudott állítani egyetlen telefonnal. Kiss Lászlót az a szocialista bíróság ítélte jogerősen 3 év szabvesztre, ahonnan egy pártfunkci simán ki tudott hozni akárkit, aki csak egy kicsit is fontos volt. Márpedig a sportolók nagyon fontosak voltak, rajtuk keresztül lehetett megmutatni a világnak, hogy milyen fáin hely is ez a Magyar Népköztársaság.
Ebben az esetben mégsem ez történt. Még a párt számára is vállalhatóbb volt az, hogy börtönbe kerüljön és hamarabb kihozzák szép csendben a bajnokságra, mint hogy megpróbálják büntetés nélkül eltusolni az ügyet. (A Privátkopó által említett ügynökszálba nem mennék bele.) És számomra ez a legnagyobb bizonyítéka annak, hogy az erőszak valóban megesett. Bárki bármit is mond.

Ma az úszószövetség elnöksége  és a bizottság is kiállt mellette, számukra az eltelt évek példás magatartása, az olimpiai aranyak minden mást bocsánatos bűnné tettek.
Elképzelhető, hogy így marad, és senki nem kényszeríti lemondásra, sem mások, sem a saját lelkiismerete.

A lemondás beismerés lenne, és akit Orbán Viktor személyesen kér meg, hogy maradjon, az túl fontos ember, az ilyet nem tehet. Nyilván nem mondatja le az úszószövetség sem. Hát megy előre, és tagad, és vádol, és lebegtet, akár csak aktív támogatói  'nem is úgy volt / túl rövid volt a szoknyája / visszacsókolt / ő is akarta...'

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.