2016. április 24., vasárnap

GYÖNYÖRŰ HÍRÜNK A VILÁGBAN - FÉLTIK TŐLÜNK A MENEKÜLŐKET

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2016.04.24.


Most már több helyről is van arról hivatalos papírunk, hogy mi, itt a Kárpátok alatt vért iszunk. Végül is, nem történt egyéb, mint igazoltuk a hírünket, amely akkor keletkezett, amidőn elözönlöttük a medencét, és azon frissiben tartottuk rettegésben a földrészt, amelyet Európának neveznek.

Saját használatra eufemisztikusan kalandozásoknak hívjuk a terrort, amelyet eleink a világra szabadítottak, akiket viszont rabolgattunk, fosztogattunk és gyilkolásztunk, nem ilyen megengedőn emlékeznek arra a hordára, aki vagyunk azóta is. Matolcsy is megmondta, piros folt van a valagunkon.

Tegnap odaálltam a tükör elé, és letoltam a gatyámat, de nem láttam magamon a kiválasztottság bizonyosságát. Így legott idegennek éreztem magam ezek között, akik újra elérték: hiába visonganak itt mindenféle Szent Istvánról, csak a nyereg alatt húst puhító barbár nép a miénk, akitől félteni kell az embereket.

Kölcsönzős csuhába bújt pogány csürhe ez, és ami igazán szomorú, hogy ezeknél az ájtatos mézes-mázasoknál még én is – aki pedig hitetlenségben leledzem – keresztényebb vagyok. Család szentsége, vasárnap, meg zárva tartás. Szülni doszt, és kotont átkozni, ebben merül ki a hitük. A leglényege, az irgalom az nemhogy odaveszett volna, benne sem volt sohasem...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.