2016. április 30., szombat

MÉSZÁROS LŐRINCCEL KÁVÉZOTT AZ ÁLLAMTITKÁR, AZTÁN AZ NFA VISSZAVONT NÉHÁNY FÖLDÁRVERÉSI HIRDETMÉNYT

ÁTLÁTSZÓ BLOG
Szerző: vagogabor
2016.04.30.



Miről beszélgethetett az ország legnépszerűbb oligarcha-találkozóhelyén az agrárminisztérium földárveréseket felügyelő államtitkára, Bitay Márton, és a földárverések legnagyobb nyertese, Mészáros Lőrinc?
Bitay szerint a fociról, szerintünk Mészáros földjeiről. Mutatjuk a bizonyítékot.

Májusban újra indulnak a földárverések, ez már a harmadik árverési kör lesz, a kormányzat tervei szerint egyelőre az utolsó is. Mészáros Lőrinc a családjával együtt hiába vásárolt meg háromezer focipályányi földterületet az eddigi két árverési körben, ismét érdeklődést mutat a földárverések iránt.
Felcsút polgármestere, Orbán Viktor jóbarátja néhány napja a földügyekért felelős földművelésügyi államitikárral, Bitay Mártonnal  kávézott az ország legbefolyásosabb embereinek kedvelt találkozóhelyén. A találkozóról Mészáros annyit mondott a Népszabadságnak, hogy csak kávéztak egyet. Bitay másnapi közleménye szerint a fociról beszélgettek csupán.
Four Seasons az oligarcha-spot
A Gresham palotában lévő Four Seasons hotel éttermében számos alkalommal megfordultak már Nemzeti Együttműködés rendszerének befolyásos szereplői. Találkozott már itt egymással Habony Árpád, Tiborcz István, a TV2 vezérigazgatója és a Nemzeti Vagyonkezelő vezetője is. Habony beszélgetett itt a Népszabadságot is tulajdonló kiadó igazgatójával is. Aznap, amikor Mészáros Bitayval találkozott, a polgármester összefutott még a Századvég gazdaságkutató vezetőjével, Márton Péterrel is ugyanott.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.