2016. április 28., csütörtök

MI LESZ VELED PUSKÁS AKADÉMIA FC?

PROSZEKTÚRA BLOG
Szerző: Proszektura
2016.04.28.


Ennek a hétnek egyik nagy kérdése, hogy a Mészáros Lőrinc felcsúti Döbrögi elnökölte helyi focicsapat, ahogy a magyarság valamennyi értékét, így Puskás Öcsi nevét is kisajátító Orbán klán elnevezte: Puskás Akadémia FC, kiesik-e az NB1-ből.
 
Ahhoz égnek és földnek össze kell szakadnia, hogy ez bekövetkezzék – válaszolta nevetve a miniszterelnök.
 
Na jó, beismerem, ezt a kijelentést Orbán nem a kedvenc sportegyesülete sorsával, hanem Matolcsy bankelnök úr esetleges menesztésével kapcsolatban tette a nol.hu tudósítója előtt.
 
Vagyis ezek szerint bizony még az is elképzelhető, hogy Hazánk Legfőbb Szurkolója jóváhagyásával a Budapest Honvéd a Pancho Arénában egy, az ő számára már teljesen érdektelen mérkőzésen nem engedi magát legyőzni, mint ahogy az sem zárható ki, hogy Deutsch Tamás elnök úr sem fogja ellenezni, hogy az MTK viszont „hazai” környezetben sem legyen képes felülmúlni a Vasas legénységet.
 
(A hazai egyébként azért kerülhet idézőjelbe, mert az MTK kérésére az MLSZ a Budapesttől több mint 80 km-re lévő Dunaújvárost jelölte ki a meccs helyszínéül, miután a két pesti csapat összecsapására érdekes módon nem találtak fővárosi helyszínt! Ráadásul bizonyos, szintén az MLSZ által vizionált kockázatokra figyelemmel a nézőszámot is erősen korlátozták.)

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.