2016. április 29., péntek

ORBÁN PAPÍRT KAPOTT RÓLA, HOGY HAZUDIK

NYUGATI FÉNY BLOG
Szerző: Első kézből
2016.04.29.


A riválisait előszeretettel lehazugozó miniszterelnök pecsétes papírt kapott róla, hogy valótlanságokkal rágalmaz másokat.

A Fővárosi Törvényszék szerint Orbán hazudott, amikor azt állította, hogy az Altus Zrt. pártcélokra használta volna az Európai Bizottságtól legálisan elnyert megbízásából származó pénzt.

Hazudott továbbá, amikor azt állította, hogy az Altus a megbízást politikai megfontolásból nyerte el.

A bíróság eltiltotta Orbánt a további hazudozástól, valamint 270 ezer forint perköltséget megfizetésére kötelezte, és nyilatkozatban is ki kell fejeznie sajnálkozását...

Jókora pofon ez annak az embernek, aki a karrierjét a riválisai lehazugozására építette fel. A kilencvenes évek elején ő honosította meg a kifejezést a magyar közéletben, ami akkor szokatlan durvaságnak számított. Orbán még liberális álruhában, Antall Józsefnek vágta oda a parlamentben: „a miniszterelnök hazudik”.

Ne felejtsük azt sem, hogy a megalázó vereséggel végződő 2006-os választások után Orbán évekig nem volt hajlandó nevén nevezni a hivatalban lévő magyar miniszterelnököt, csak „beteges hazudozóként” utalt rá. Pitiáner alávalóság, ami már akkor sem Gyurcsányról, csakis Orbánról árulkodott...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.