2016. április 20., szerda

ORBÁN PÉNZELI AZ ELLENZÉKI SAJTÓT?

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Bartus László
2016.04.20.


Köztudomású, hogy pártunk és kormányunk rossz szemmel nézi, ha bárki beavatkozik Magyarország belügyeibe. Orbán szabadságharcot vív Brüsszel és Washington ellen. Soros György civileknek nyújtott támogatásait a zsidó világ-összeesküvés részeként mutatja be. Hívei ezt úgy fordítják le, hogy a zsidók ne avatkozzanak bele a NER életébe. Orbán még arra is érzékeny, ha civil szervezeteket támogatnak külföldről.

Ezért különös, hogy a Klubrádiót és a 168 Órát megszerző, az Origo-ra is szemet vető, a Népszava megvásárlásának gondolatával foglalkozó Brit Media Befektetési Kft.-ről nincs szava Orbán propagandagépezetének. Annak ellenére, hogy a semmiből alakult társaság a baloldali média zászlóshajóinak nyújt "önzetlen" segítséget. A sajtóhírek szerint amerikai (!) gazdag (!) zsidók (!) állnak a befektető társaság mögött. Erre mondja Kohn bácsi, hogy ha ezt a Fidesz nem teszi szóvá, akkor benne van.

Egészen pontosan ez azt jelenti, hogy az Orbán-rendszer ellenzéki sajtójának fontos részeit külföldről tartják el. Nem akárkik, hanem "magyar származású gazdag amerikai zsidók". A NER szemüvegén át nézve, mi ez, ha nem külföldi beavatkozás a független Magyarország belügyeibe? Orbán propagandistái ezt mégsem teszik szóvá. Hol van a Békemenet? Miben különböznek ezek Soros Györgytől, aki szintén magyar származású amerikai gazdag zsidó? Ha Soros pénzelné a 168 Órát, a Klubrádiót és a Népszavát, vajon mit mondana róla a fideszes propaganda?

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.