2016. május 25., szerda

A FIDESZ-FIZIKA ÉS MÁS VÉRES MESÉK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Para-Kovács Imre
2016.05.24.


A körmendi lakosság tudja a receptet, zsorozs gyugyó izéit, nem sokkal, naszóval, azokat, megkell szünetni, oszt akkor nem lesz az országban az, ami vann, de a nyugati világ egyszerűen nem hajlandó tudomásul venni, hogy nekünk saját történelmünk, földrajzunk és közgazdaságunk van, nem tisztelik a magyar embereket, ezért üzenjük Brüsszelnek, hogy a kórházakban nincs vécépapír.

Vagy valami ilyesmit.

Dagonyázunk saját tahóságunk langyos mocsarában, röfögünk, ha enni adnak, röfögünk, ha levágnak, de a szabadkőműves zsidó gyíkemberek által vezérelt Nyugat mindig beleugat. Persze csak a nyilvánosság előtt, mert négyszemközt kifejezetten dicsérik a magyar reformokat, az Európai Unióban is odasomfordálnak a kormánypárti képviselőkhöz, és a szemükbe mondják, hogy Orbán Viktor a világegyetem legcsodálatosabb emberi lénye, de nyilvánosan sajnos ennek ellenkezőjét kell állítaniuk, különben jön Az Obama-Clinton és elveszi a fizetésüket, ha az életüket meghagyja egyáltalán.

Soros György mozgatja az Obama-Clintont, nem titok, hogy ő állt eddig a magyar ellenzék mögött, de most átállt a civilek (muhaha, „civilek”) háta mögé. Állítólag a fideszes politikusokra már visszapillantó tükröt is szereltek, hogy észrevegyék, amennyiben megjelenik...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.