2016. május 8., vasárnap

A KIRETUSÁLT TÁBORNOK - A RENDŐRSÉG SAJÁT SZÁJÁBÓL CSINÁL, IZÉ... BOHÓCOT, HOGY LÁZÁR JÁNOST MENTEGESSE

NARANCSBLOG
Szerző: narancs.hu
2016.05.07.


Így száll szembe a tényekkel az Országos Rendőr-főkapitányság.

Csütörtökön az állítólagos körmendi menekültbalhéról tartott rendkívüli sajtótájékoztatót Tiborcz János dandártábornoknak, a Vas megyei rendőrkapitányság vezetője, ám az Országos Rendőr-kapitányság szerint nem tartott semmit, álmodtuk csak az egészet.

Az ORFK híroldala, a police.hu csütörtökön posztolta a tábornok sajtótájékoztatójáról szóló tudósítást. Tiborcz határozottan cáfolta az atv.hu állításait, mely szerint Körmenden „rátörték az ablakot a kézilabdás lányokra a migránsok” és kijelentette: „Körmenden nyugalom van. A városban a menedékkérőkkel szemben rendőri intézkedésre nem került sor, részükről a hatóságok nem tapasztaltak agresszív magatartást. A rendőrség a településen fenntartja, illetve folyamatosan biztosítja a megfelelő közrendet, közbiztonságot.”

A hír megjelenésével egy időben tartotta szokásos kormányinfóját Lázár János, ahol szintén terítékre került a körmendi eset. Lázár szerint „az ott lévő 81 elszállásolt bevándorló egy része molesztálta az iskola tornatermében edzést tartó kézilabdás lányokat. Ezt az ügyeletes tiszt felszólítására sem hagyták abba, és több ablakot is betörtek. Orbán Viktor azt kérte Pintér Sándor belügyminisztertől, hogy tegye meg a szükséges lépéseket”.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.